Ομιλία Δήμος Νεάπολης

Με μεγάλη συμμετοχή του κοινού έγινε η ομιλία του χριεουργού ουρολόγου Στέλιου Βούλγαρη στο Δήμο Νεάπολης την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009. Η εκδήλωση οργανώθηκε απο το Α και Β ΚΑΠΗ του Δήμου Νεάπολης και η επιτυχία της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην άριστη οργάνωση της απο τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ κ Παπαδόπουλο και τη Γραμματέα την κ Βάσω. Τον γιατρό προσφώνησε ο Δήμαρχος Νεάπολης κ Λαδόπουλος ενώ παρούσα ήταν και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κ Τσουκαλά.

Το θέμα της ομιλίας ήταν «Ακράτεια ούρων – Παθήσεις προστάτη αδένα» και η συμμετοχή του κοινού και απο τα δύο φύλα ήταν πολύ εντυπωσιακή. Μετά το πέρας τησ ομιλίας ακολούθησαν πολλές ενδιφέρουσες ερωτήσεις απο το κοινό και πλούσιος μπουφές προσφορά της εταιρείας Specifar.

Ήταν μια διάλεξη που αποτελεί μέρος της σειράς διαλέξεων απο τον ουρολόγο Στέλιο Βούλγαρη με στόχο την ενημέρωση του κοινού για ουρολογικά θέματα. Η επόμενη ομιλία θα γίνει στο ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων μέσα στο Νοέμβριο. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα αυτή σύντομα.