Εξωσωματική λιθοθρυψία

Εξωσωματική-λιθοθρυψίαΟ ουρολόγος Στέλιος Βούλγαρης προσφέρει στους ασθενείς του την επιλογή της εξωσωματικής λιθοθρυψίας για αντιμετώπιση λίθων του νεφρού και του ουρητήρα. Η εξωσωματική λιθοθρυψία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ελάχιστα παρεμβατικής αντιμετώπισης λίθων του ουροποιητικού η οποία εφαρμόζεται παγκοσμίως απο τις αρχές της δεκαετίας του 80.

Ο Σ. Βούλγαρης έχει εκπαιδευτεί επι 4ετία στη μεγαλύτερη δημόσια Μονάδα Εξωσωματικής Λιθοτρυψίας της Β. Ελλάδας στο Γ.Ν.Θ. Ιππποκράτειο. Συνέχισε την εκπαίδευση του στηΜ. Βρετανία στα νοσοκομεία Southend Univeristy Hospital και Royal Surrey County Hospital του Λονδίνου.

Σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους ασθενείς του ως εξειδικευμένος επιστημονικός συνεργάτης της υπερσύγχρονης Μόναδας Εξωσωματικής Λιθοθρυψίας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Η επέμβαση γίνεται χωρίς αναισθησία, είναι ανώδυνη και καλύπτεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό απο όλα τα ταμεία. Ο ασθενής παραμένει στο νοσοκομείο μόνο για μερικές ώρες και επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού παρακαλώ επικοινωνήστε με το 2310 260 950