Βραχυθεραπευθέντες ασθενείς

Βραχυθεραπευθέντες-ασθενείςΟ ουρολόγος Στέλιος Βούλγαρης (απεικονίζεται αριστερά)είναι επιστημονικός υπεύθυνος του μοναδικού στη Βόρεια Ελλάδα Κέντρου Βραχυθεραπείας Προστάτη. Στην ενότητα αυτή μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την πορεία κάποιων απο τους ασθενείς οι οποίοι έχουν υποβληθεί σε βραχυθεραπεία προστάτη απο την ομάδα του κ Βούλγαρη.

Βραχυθεραπεια και πρωταθλητισμος
braxytherapeia&protathlitismos

Ο κ Κεχαγιάς Σταύρος απο τον αθλητικό σύλλογο Βέλος που υποβλήθηκε σε βραχυθεραπεία προστάτη με τον ουρολόγο Στέλιο Βούλγαρη το 2014 κέρδισε χάλκινο μετάλλιο  σε αγώνες ποδηλασίας βουνού στη Θεσσαλονίκη μόλις 12 μήνες μετά τη θεραπεία.

Ο κ Νικος Βουβουρης απο τη Θεσσαλονικη
asthenhs2

Ο κ. Νίκος Βαβούρης απο τη Θεσσαλονίκη έχει πλέον PSA λιγότερο από 1. Επέστρεψε άμεσα στη δουλειά του ( απο όπου και η φωτογραφία)μετά τη βραχυθεραπεία, η οποία περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση στο νοσοκομείο.

Δυο ακομη ασθενεις πολυ ευχαριστημενοι μετα τη βραχυθεραπεια
astheneis3

Ο κ. Δανούδης (αριστερά) και ο κ. Λαδάς (δεξιά) είναι και οι δυο πολύ καλά μετά την επέμβαση βραχυθεραπείας στην οποία υπεβλήθησαν το Φεβρουάριο του 2011, βάζοντας την εμπειρία του καρκίνου του προστάτηπίσω τους.

Μετά την εμφύτευση των κόκκων, οι ασθενείς επισκέπτονται τον ουρολόγο Στέλιο Βούλγαρη κάθε 3 μήνες για τη μέτρηση του PSA και άλλες εξετάσεις. Μετά τον πρώτο χρόνο, οι ασθενείς ελέγχονται κάθε 6 μήνες. Με τη συμπλήρωση της 5ετίας το ραντεβού τους με το γιατρό θα είναι πια ετήσιο.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.