Έχετε πρόβλημα με τη στύση σας;

10

Δεν είστε μόνος. 1 στους 3 άνδρες θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τη στύση του στη διάρκεια της ζωής του. Όμως υπάρχει λύση. Είναι ανώδυνη και μη φαρμακευτική. Χρειάζονται λίγες επισκέψεις όπου με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, βοηθούμε το πέος να αναγεννήσει τα αγγεία του και να αιματώνεται καλύτερα. Σαν αποτέλεσμα μέχρι και 70% των ανδρών με ήπια ή μέτρια προβλήματα στύσης βλέπουν αποτέλεσμα από τον πρώτο κιόλας μήνα μετά τη θεραπεία.

Συνήθως αρκούν μόνο 12 συνεδρίες που είναι τελείως ανώδυνες και διαρκούν περίπου 15-20 λεπτά. Γίνονται 2 φορές την εβδομάδα για 6 εβδομάδες. Σε σοβαρότερες περιπτώσεις στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να χρειαστούν 18 συνεδρίες.

Το καλό αποτέλεσμα της θεραπείας αυτής με το ειδικό μηχάνημα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων μπορεί να διαρκέσει πάνω από 2 χρόνια αλλά και μετά το χρονικό αυτό διάστημα η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί.

Κλείστε τώρα ραντεβού για περισσότερες πληροφορίες και για την αρχική σας αξιολόγηση για τον προγραμματισμό των συνεδριών και την άμεση έναρξη της θεραπείας.

Κλείστε ραντεβού ή ρωτήστε περισσότερα.